Se dette nyhedsbrev i en browser

Nye muligheder på et eksploderende medie

Ingen er i tvivl om, at de sociale medier har fået en stor plads. Enorme mængder af kommunikation er i spil på nettet hver dag. Alene i Danmark er to millioner mennesker på Facebook, og Twitter godt med. Samtidig er mængden af film på YouTube ubeskrivelig. Det betyder, at kommunikationen i langt højere grad foregår mellem dine kunder og ikke mellem dig og kunderne.
Og hvad kan vi så bruge det til?
Når så mange mennesker deler deres erfaringer på nettet, vil de uvilkårligt dele erfaringer omkring dit produkt eller dit brand. Det kan både være gode og dårlige erfaringer, men jo bedre indblik du har i dialogen på nettet, jo bedre er du i stand til at agere.

Eksempel

Du kan se, at der sker et større udsving på dit brand. Du kan med det samme dykke ned i årsagen og følge med i dialogen. Måske er det to af dine kunder, der begge har haft en dårlig oplevelse og ringene spredes om, hvor dårligt kunderne bliver behandlet af netop din virksomhed. Her kan du så træde ind og give de to kunder mulighed for at få besøg af en teknikker, give dem et nyt produkt, eller to biografbilletter som plaster på såret. Erfaringerne viser allerede, at dårlig omtale kan vendes til det modsatte.

williams+creative har nu mulighed for at hjælpe med en ny teknologi, der kan benyttes til at scanne og overvåge de data, der ligger bag Facebook og de andre sociale medie. Det giver helt nye muligheder for at få viden om din branche, dit brand eller dit produkt. Tænk bare på, hvad du kan få af informationer, når du kører en kampagne, eller inden lancering af et produkt, eller  - der er mange muligheder.

Vi vil gerne tage dig med ind i det nye univers af muligheder.

Årets mest irriterende reklame - I ENGLAND

TNS har spurgt englænderne, og resultatet blev - den samme annoncør som sidste år.
Kan det virkelig være god reklame, hvis forbrugerne hader en reklame? Ja, vil nogle mene. Og inden for husholdningsprodukter ser man da også annoncører holde fast i koncepter, selvom de bliver betragtet som hadereklamer. I England holder Gocompare.com da også fast i, at deres reklamer virker, selvom de nu for andet år i træk er blevet kåret som årets mest irriterende reklame. Det er TNS, som på vegne af Marketing Magazine har spurgt englænderne, og 59 pct. fandt Gocompares reklame med operasangeren Wynne Evans som den syngende talsperson, Gio Compario, som årets mest irriterende. Forrige år var scoren 56 pct. (kilde bureaubiz)

Se den her
Frameld dig denne e-mail-liste