Se dette nyhedsbrev i en browser
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet

Danmarks bedste søgeordoptimering

Det er nu muligt for os, at tilbyde dig Danmarks bedste søgeordsoptimering af jeres website.

Synlighed er en af vejene til vækst

Kravet om synlighed på Google har aldrig været større, og behovet for at blive fundet på de elektroniske medier er i voldsom vækst. Vi er stolte over at være i front, også på dette område.

Vi har nu de bedste forudsætninger, for at kunne tilbyde dig en gennemgribende analyse af dit website.
Vi har investeret i markedets tungeste og nyeste analyseværktøj, og kombineret med vores store erfaring, giver det os mulighed for at levere et seriøst forslag til forbedring af dit website, til en konkurrencestærk pris.
Når analysearbejdet er afsluttet, vil vi gennemgå resultaterne med dig. Derefter kan du tage stilling til, hvilke tiltag du ønsker foretaget, og hvordan du fremtidssikrer din virksomheds elektroniske tilstedeværelse.

Denne analyse har stor værdi, og koster normalt kr. 15.000,-. Vi vil tilbyde dig denne analyse for blot kr. 7.900,-. Tilbuddet er gældende indtil
den 25. august 2014 og skal være gennemført inden udgangen af dette år.

Analysen vil indeholde følgende dele:

1) Teknisk analyse: Hvordan indekserer Google jeres nuværende platform – kan Google nå rundt til alle steder på sitet? Vi kommer med forslag til optimering af sitet.

2) Content analyse: Hvordan indekserer Google sitet – hvilke ting kan ændres på indholdet af jeres website, således at Google indekserer websitet højere i relevante søgninger? Vi kommer med forslag til forbedringer.

3) Backlink analyse: Hvor godt er websitet i dag forbundet med andre sites og blogs? Hvor mange af jeres besøgende på websitet kommer fra eksterne links? Vi leverer en plan for hvordan denne indsats kan optimeres. Dette område udgør min. 50% af opgaven i at rangere højt på Google.

4) SEO analyse af 5 konkurrenter: Hvordan klarer I jer ift. konkurrenterne – hvad gør konkurrenterne?

Ring eller send en mail, så vi sammen kan øge synlighed af jeres websitet.
Frameld dig dette nyhedsbrev