Se nyhedsbrevet i en browser
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet

Billeder siger mere end tusind ord!

Du kender sikkert allerede vendingen, og nu vil vi gerne bygge lidt videre på den - Film siger mere end tusind billeder! Med vores tilgængelige teknik er det i dag blevet muligt at skabe små effektive film, du kan benytte til utallige formål.
For en af de virksomheder vi samarbejder med, var udfordringen at anskueliggøre hvor enkelt det er at udskifte sliddelene i deres produkter. En lille film, der f.eks. kan afspilles på en smartphone, viser hvordan reparatøren griber opgaven an. Ved at klæbe en QR-kode på produktet, bliver filmen så tilgængelig, uanset hvor i verdenen der er behov for det.

Vi løser også gerne udfordringerne med din næste informations- eller kommunikationsfilm.

Skal vi give din udstilling et løft?

Det er en omkostningskrævende opgave at udstille på messer. Men hvor sikkert er det så at folk ligger mærke til jeres stand? Hvorfor ikke bruge en brøkdel af omkostningerne og investere lidt i designet? Vi oplever ofte at det gør en stor forskel for vores kunder. Måske kan vi endda bygge videre på jeres eksisterende materiale, og lade de små ændringer gøre en stor forskel.

Det vil glæde os at gøre en forskel for jer.

Effektivisering af nyhedsbrevene

Da vi løser effektiv kommunikation gennem elektroniske nyhedsbreve for 11 virksomheder, har vi gennem vores samarbejdspartner Ubivox ændret på faktureringssystemet. I dag modtager vores kunder en månedlig faktura på et lille beløb fra Ubivox, foruden en faktura fra os, når vi har udviklet og udsendt et nyhedsbrev.
Det giver mellem 16 og 20 fakturaer om året for vores kunder, der hver især skal håndteres. Fremover vil vi slå abonnementet og vores egen tid sammen, så der kun udsendes en faktura når der er udsendt et nyhedsbrev. Det giver kunderne en besparelse på 12 fakturaer årligt.
Frameld dig nyhedsbrevet