Se nyhedsbrevet i en browser
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet

To kampagner der fortjener omtale

I september måned lancerede to af vores kunder nye kampagner, der vil bidrage med at skabe mere trafik på deres websites og påvirke deres salgsstatistik i en positiv retning.

Fokus på kvalitet

IRON Pump i Søborg rullede en ny stor aktivitet i gang, som skal øge deres kunders interesse for at investere i originale reservedele. Kampagnen bygger på gennemarbejdet viden, og lægger vægt på fordelene ved at vælge kvalitetsreservedele.
På den nyligt overståede SMM-messe i Hamborg, kom der netop fokus på originale reservedele, og interessen var stor.
Kampagnen vil fortsat udvikles, med bl.a. nye tiltag på nettet, samt med iPad præsentationer.

Næste generation af aggregater er nu klar

Ventilations- og isoleringsleverandøren Øland i Brøndby, har altid været først hvad angår nytænkning og mod. Deres nyeste kampagne er nu så småt skudt i gang, og vil igen lægge afstand til konkurrenterne i både design og udtryk. Elementerne vil blive rullet ud på alle platforme, fra website og sociale medier, til direct mails og trykte magasinannoncer.

Fire gratis SEO-værktøjer fra Google

Google tilbyder en række gratis SEO-værktøjer, der kan hjælpe med at forstærke din virksomheds synlighed i Googles organiske søgeresultater. Vi har her samlet en liste over nogle af Googles mest effektive SEO-værktøjer.

- Google Analytics

I toppen af listen finder vi det populære Google Analytics. Det er et gratis og let anvendeligt analyse-værktøj, der giver dig mulighed for at holde øje med hvem der besøger din virksomheds website, og hvordan de besøgende bruger sitet. 

- Google Webmaster Tools

I arbejdet mod en attraktiv placering i Googles organiske søgeresultater er det vigtigt med et Google-venligt website – og her kan Google Webmaster Tools være et nyttigt værktøj. 

- Google AdWords Keyword Planner

Et grundigt søgeordsarbejde er helt essentielt, hvis du ønsker at optimere antallet af relevante besøgende på dit website.

- Google PageSpeed

Et hurtigt og optimeret website med en høj indlæsningshastighed har betydning for dit websites placering i søgeresultaterne – og derudover giver det et højere engagement, fastholdelse og samtale hos de besøgende.
Frameld dig nyhedsbrevet