Se nyhedsbrevet i en browser
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet

Mindre og mellemstore virksomheder opruster på markedsføringen

Selvom det økonomiske opsving lader vente på sig, er mange virksomheder ved at vænne sig til den nuværende tilstand, og vil ikke acceptere at udviklingen ikke rigtig vender. Derfor ses der nu tydelige spor på at virksomhederne skruer op for markedsføringsaktiviteterne.
Den seneste analyse fra Eniro bekræfter udviklingen, og ud af 600 virksomhedsledere der er blevet spurgt, sige hele 27 procent, at de øger deres markedsføringstiltag markant det kommende år.

Der investeres bl.a. i bedre udstillingsdesign, direct mails og aktiviteter på de sociale medier.

Google skærper kravene til websites

Alle virksomheder ønsker at ligge på første side, når der søges på virksomhedens ydelser eller produkter. Kravene til firmaernes websites er imidlertid skærpet, for at der kan opnås en rimelig god placering i Google.

Det kan hjælpe en hel del at benytte sig af Google Adwords, men et bruger- og navigationsvenligt website er ikke til at komme uden om, hvis der virkelig ønskes resultater.
Et brugervenligt website som f.eks. wex-el.dk vil få et anderkendende "nik" af Google-robotterne, når de kommer forbi. Websitet er blevet designet og produceret af os i den forgange måned.
Skal dit website også have et serviceeftersyn?

Indgangen til erhvervslivet kan være svær

For mange unge kan overgangen fra mange års uddannelsesforløb og ind i erhvervslivet, være en stor udfordring. Virksomhederne ønsker erhvervserfaring, og hvad kommer først - hønen eller ægget?
Her på bureauet forsøger vi at afhjælpe problemet, og har netop nu Rolf Josephsen på 21 år, i en 3-måneders virksomhedspraktik. Rolf er uddannet markedsføringsøkonom, og vil gerne ud og bevise sit værd.

Ud over at Rolf bliver rustet til erhvervslivet, får vi også en ung kollega med helt nye tanker og idéer ind på bureauet. Noget vi altid er glade for.
Frameld dig nyhedsbrevet