Se nyhedsbrevet i en browser
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet

Viden er guld

-lidt informationer til dig, af meget varieret karakter
Det er ikke kun til at dele billeder af kæledyr og retten der er på tallerkenen foran folk – Facebook bruges også, i stadig større grad, til at diskutere aktuelle begivenheder.

Facebook har samlet de globalt mest omdiskuterede emner – sport, epidemier og konflikter – og sidste års nr. 1 endte også med at blive det mest debatterede emne på Facebook nogensinde.

350 mio. mennesker leverede tilsammen 3 milliarder kommentarer, likes og posts om sommerens VM i fodbold i Brasilien. Taget i betragtning at VM blev afholdt i landet hvor fodbold næsten er en religion, er det måske ikke den store overraskelse. Men 2014-listen bød faktisk på flere overraskelser.
Robin Williams' død berørte f.eks. mange mennesker - men at det blev det globalt 4. mest omtalte emne var ikke til at forudse.

Derudover har Facebook også lavet en film, der giver et kort resume af 2014-begivenhederne, på under to minutter.

Top Global Topics of 2014

•  World Cup 
• Ebola virus outbreak 
• Elections in Brazil 
• Robin Williams 
• Ice Bucket Challenge 
• Conflict in Gaza 
• Malaysia Airlines 
• Super Bowl 
• Michael Brown/Ferguson 
• Sochi Winter Olympics

Læs mere om dem her

YouGov BrandIndex’ rankings 2014

Danskerne elsker fortsat Lego, som endnu et år topper listen med højeste Buzz-score i alle kategorier, men derudover er der kommet flere internationale brands med på listen i forhold til 2013.

Buzz-scoren beregnes ved, at man spørger respondenterne, om de i løbet af de seneste to uger har hørt noget positivt eller negativt om et bestemt varemærke gennem reklame, nyheder, eller mund-til-mund hos venner og familie.

Danske Bank og Vestas er de ultimative højdespringere, og har fået markant mere positiv opmærksomhed i 2014.

YouGov BrandIndex for 2014 sammenligner mere end 300 varemærker i Danmark, for at vise hvilke mærker der har fået den bedste omtale. Hver dag interviewer YouGov BrandIndex 200 personer, der er repræsentative for den generelle befolkning, og spørger dem om deres holdninger til forskellige varemærker.
Danmarks rangliste for 2014
Varemærker med de højeste Buzz-scorer i alle kategorier:

Mangler du overblikket?

Skal din elektroniske og trykte kommunikation have et eftersyn, så tager vi gerne op i helikopteren og giver dig overblikket.
Når vi lander får du et håndgribeligt forslag. Overblikket koster dig kun en kop kaffe, og viljen til at forbedre de salgsfremmende aktiviteter og kommunikationsværktøjerne. Vi stiller gerne op med den store værktøjskasse.
Frameld dig nyhedsbrevet