Se nyhedsbrevet i en browser
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet

Et godt råd om søgeordsoptimering

Du kender om nogen begrebet - man må så, før man kan høste. Det har aldrig været mere aktuelt end nu, når det gælder salg og markedsføring. Tag f.eks. bare en simpel Googlesøgning, hvor det der ikke er synligt på den første side, ikke altid bliver besøgt. For at ligge på den første side i en søgning skal der arbejdes længe, så jo før du begynder at arbejde med søgeordsoptimering jo bedre.

Film er et stærkt medie

Det er utroligt hvad en lille film kan flytte på kendskabsgraden til et brand. Lad os sammen finde muligheder og ideer til små film for dit firma, der kan benyttes på f.eks. dit website, sociale medier, eller på en messestand. Se filmen som på et år har ændret en stor industrivirksomheds image. En ambitiøs produktion, men mindre kan naturligvis også gøre det.

Skru op for forventningerne

Gennemsnitslønnen for en fastlønnet sælger i Danmark er 489.446 kr. om året. Dertil kommer udgifter til bl.a. bil, rejser og løbende videreuddannelse. Får du nok ud af den investering? Vores erfaring viser at mange dygtige sælgere løbende skal klædes bedre på, når det gælder de værktøjer de har med ud til nuværende og kommende kunder. Måske er en iPad præsentation det værktøj der vil give dine sælgere et løft, eller måske noget helt tredje?
Lad os sammen gennemgå hvad der kan øge effekten af din investering af salgsarbejdet.
Frameld dig nyhedsbrevet