Se nyhedsbrevet i en browser
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet

Dark Social, hvad er nu det?

- og hvilken betydning det har for dig og din virksomhed?

Det er efterhånden ingen nyhed at en virksomheds website bør have links, der gør det nemt at dele indhold på f.eks. Facebook eller LinkedIn. På den måde kan man efterfølgende måle hvor mange der rent faktisk har delt indholdet, og hvor populært det er.

Men hvad med alle de delinger der foregår ved simpel kopiering af links – både på sociale medier, e-mails, private beskeder, fora osv.? Det er det, der kaldes Dark Social. Det dækker altså over alle de delinger af indhold der ikke kan måles, fordi de foregår via privat digital kommunikation. Vi ved simpelthen ikke hvor mange personer der har sendt indhold videre i mails eller som beskeder.

Mange mennesker deler indhold via digitale kanaler. Ifølge RadiumOne er det globalt set hele 84 % af os. Af de sociale delinger sker 69 % via Dark Social, hvilket gør Dark Social tre gange større end Facebook, der kun deler 23 % af vores indhold. Kort fortalt betyder det altså, at dit indhold højst sandsynligt bliver delt langt mere end du umiddelbart selv regner med.

Derfor er det så vigtigt at dit indhold på alle platforme fremstår korrekt og ikke sætter dit firma i dårligt lys.

Tak for tilliden

Siden foråret har vi her på bureauet fået fire nye kunder, der alle har valgt os som fremtidig samarbejdspartner med henblik på strategisk og kreativ kommunikation. Vi er stolte over at kunne være med til at udvikle og styrke virksomhederne i et konkurrencepræget marked.
Nyscan, der er førende inden for salg og servicering af lastbiler på Sjælland.
BAC, der producerer anoder og eksporterer til hele verden.
Ropenhagen, der er Nordeuropas største distributør inden for stålwires.
Nymølle, Danmarks største leverandør af materialer til vej og anlæg.

Har du en udfordring i din markedsføring?

Vi lægger ikke skjul på at vi brænder for at løse komplekse udfordringer, og gøre en forskel for vores kunder uanset branchen.
Du er altid velkommen til at kigge forbi Klostermosevej 140, og få en kop varm kaffe og lidt værdifuld inspiration. Du kan også ringe på telefon 2022 1990, eller sende en mail til fw@williams.dk.
Frameld dig nyhedsbrevet