Se nyhedsbrevet i en browser
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet

Så er vi lettet

Med den nyeste droneteknologi er det lykkedes at producere en informationsfilm til en af verdens bedste pumpeproducenter IRON Pump. Virksomheden både udvikler og producerer fra samme adresse og den historie ønskede vi at fortælle med filmen, på kun 112 sekunder.
Filmen skal eksponeres på internationale messer, på websites og sociale medier. Ligeledes er det tanken at filmen skal skabe yderligere dynamik hos medarbejderne og at de vil dele den i deres netværk.

Dyb involvering tænder os

Når man er blevet valgt som bureau for c/o Maritime DTU – Centre for Maritime Activities, så stiger pulsen. Udfordringen består i at udvikle netværket og give medlemmerne værdi i deres virksomheder - og det skal vi medvirke til, sammen med organisationens dygtige medarbejdere.  
 
Vi glæder os til at komme i luften med de første aktiviteter og ser frem til et langt og stærkt samarbejde.

Et forrygende efterår

En stor tak til vores kunder, efter et hektisk efterår, hvor vi endnu engang har fået mulighed for at skabe nogle stærke kampagner.
Udviklingen går stærkt i branchen - men ingen kan mestre alle medieplatforme. Derfor har vi konstant styrket vores kompetencer inden for vores egen hjemmebane, nemlig salgsfremmende aktiviteter til industri- og handelssektoren. Det ser ud til at vi har godt fat i tømmerne.
Frameld dig nyhedsbrevet