Se nyhedsbrevet i en browser
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet

Vil du øge din synlighed på Google?

Kom og hør hvordan du kan forbedre din status på Google, og få mere ud af din markedsføring, når vi afholder et mini-seminar på Comwell Hotel i Holte den 10. maj klokken 8.30 til 10.30.
 
Du vil på under to timer bl.a. blive ført ind i Googles verden, og få nyttig viden om hvad der skal til for at dit firma bliver rangeret højere af Google.
 
Vil du synliggøre din virksomhed med levende billeder? 
Vi giver dig også viden og idéer til bedre synlighed ved hjælp af kortfilm, der præsenterer din virksomhed på en unik og spændende måde.
 
Klæd din salgsafdeling bedre på​
Hør desuden mere om Direct Marketing og effektivt salgsmateriale, som for mange helt er blevet sparet væk i mediebudgetterne. Benyt dig af muligheden for at opnå synlighed, mens andre tøver.
 
Adresse: Comwell Hotel Holte, Kongevejen 495, 2840 Holte
Tidspunkt: 10. maj 2016, kl. 8.30 til 10.30
 
Tilmeld dig inden 25. april til Finn Williams på fw@williams.dk
Morgenseminaret er gratis og der er plads til 15 gæster. Det vil glæde os at se dig.

Program:

Kl. 8 30 – 9.00
Velkomst med morgenkaffe og -brød

Kl. 9.00 – 9.30
Introduktion til filmens verden ved Jacob Christian Hansen. Jacob vil tage dig med på en rejse i kortfilmens verden, og give dig indsigt i hvordan film kan give dig store fordele.

Kl. 9.30 – 10.00
Der har aldrig været bedre plads til Direct Marketing og effektivt salgsmateriale. Finn Williams vil give dig idéer og inspiration til kosteffektiv markedsføring.

Kl. 10.00 – 10.30
Vil du gemmes væk og glemmes, så er side to på Google da lige stedet. Nils Langballe vil fortælle mere om Google og give dig nyttig viden, så du kommer højere i deres søgninger når kunderne søger efter netop dit produkt.
Frameld dig nyhedsbrevet