Se nyhedsbrevet i en browser
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet

Hvor i din virksomhed tror du at kr. 100.000,-

ville gøre størst gavn?

Hvis du kunne vælge frit, hvor ville du så sætte ind? Skulle det være en styrkelse af din virksomheds kendskabsgrad, sælgernes tilgang til markedet, eller hvad med et boost af de elektroniske platforme, eller måske noget helt andet?

Det kan være svært at få et overblik over mulighederne, og ingen ønsker samtidig at markedsføringskronerne bliver spildt, i en verden hvor ”Return on Investment” er blevet et fast mantra. Det er en frygt der kan få mange til helt at overveje at undlade at investere i markedsføring – hvilket i sidste ende også bare giver bagslag. Markedet står jo ikke stille, og det er de færreste der har så stærkt et brand, at de ikke behøver at markedsføre sig.

Vi ved dog en ting eller to om markedsføring - så vi vil gerne tilbyde at se mulighederne igennem med dig, finde de løsninger der netop passer til jeres virksomhed, så I får fuldt udbytte af alle investerede markedsføringskroner.

Hver virksomhed er selvfølgelig unik, men her er alligevel to forslag, som vi stort set altid kan se har en stor effekt.

Elektroniske nyhedsbreve

Med en gennemsnitlig åbningsrate på 40 procent, er nyhedsbrevet et stærkt kort - måske et af de stærkeste du kan spille. Men hvordan bibeholder man en høj åbningsrate, hvordan får man flere tilmeldinger og hvad får kan man i det hele taget få ud af at udsende et elektronisk nyhedsbrev? Det er alt sammen noget vi kan hjælpe med at give dig et indblik i – som en erfaren rotte i branchen.

Korte film

En visuel præsentation af din virksomhed, eller dit produkt, kan give store resultater. Det behøver ikke engang koste en formue. Men hvordan kan man få kogt essensen af ens virksomhed ned til et par minutter, hvad skal budskabet være, og kan man overhovedet producere noget som helst af værdi med så få midler? Vi kan give dig den bedste hjælp, så de små film når rigtig langt.
Frameld dig nyhedsbrevet