Se nyhedsbrevet i en browser
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet

Bevar dit fokus i 2017

Marketing skal påvirke din virksomhed, der hvor det er allervigtigst – Nemlig i din målgruppes opfattelse af virksomheden.

Lad 2017 blive året hvor du (også) sætter dig for at overraske positivt, og overgå forventningerne i din kontakt med dine kunder. Vær konsekvent i dine budskaber, og forsøg hellere at gå i én retning, frem for i flere forskellige.
“En mand med ét ur, ved hvad klokken er - En mand med to ure, kan aldrig være sikker på hvad klokken er.”

Her er to bud på strategiske fokuspunkter, du skulle overveje i din 2017-plan:

Modige målsætninger og store ambitioner

Det er OK at være ambitiøs. De fleste brancher befinder sig jo netop nu i en gunstig konjunktur, og marketing er en vigtig faktor for at øge væksten i virksomheden.
 
Vær modig og opstil klare konkrete mål, for dine marketingaktiviteter i løbet af året. Meld gerne målene ud i organisationen, så det kan blive et fælles projekt. Husk, at når du ikke målene, skal det ikke ses som et nederlag – men blot som en værdifuld erfaring.

Visualiser din kommunikation gennem film

Prøv at forestil dig at jeres produkter og services bliver vist som små stemningsfulde film – kan du se det for dig? Ellers vil vi gerne hjælpe dig med at se mulighederne.
 
Der er nemlig ingen tvivl om, at i dag skal kampen for opmærksomhed vindes med mere visuelt indhold. Her er film et af de stærkeste medier, der giver de bedste forudsætninger for efterfølgende at blive husket.
Det kreative må selvfølgelig gerne fylde noget – man bliver jo også nødt til at skille sig ud i mængden fra andre film. Men der er også plads til film med f.eks. produktforklaringer, betjeningsinstruktioner, vedligeholdelse, gode råd og selvbetjening, som skaber en bred loyalitetsskabende involvering. Så hvis ikke minifilm allerede er en strategisk kanal, så få det med i 2017-planen.
Frameld dig nyhedsbrevet