Se dette nyhedsbrev i en browser

Giv dine sælgere en trofast ven

Har du selv prøvet at forberede et møde med en virksomhed, du ikke har besøgt før? Så kender du dine sælgeres hverdag.

Der ligger et stort arbejde i først at udvælge virksomheden og efterfølgende få mødet i kalenderen. Nå mødet er aftalt, så er det i gang med at forberede det grundigt inden dagen kommer, hvor du møder op med den nystrøgne skjorte. Efter den obligatoriske time er det afsted og videre ud i verden.

Hvis du ikke fik det næste møde i kalenderen, så rammer tanken dig. Var det spildt blod?

Her kommer din ven på banen. Du har den kommende kundes visitkort og med det i hånden - en mailadresse. Du ved, at hvis der ikke bliver brug for din ydelse inden for 3-4 måneder, så er hukommelsen om dine anstrengelser sluppet op hos din måske nye kunde.

Sådan bliver du husket!

Mindst fire og maks seks gange årligt sender du dine nuværende og dine kommende kunder et elektronisk informations- og nyhedsbrev. Selvom din kommende kunde kun ser du har sendt et nyhedsbrev uden at åbne det, så forlænger du hukommelsen om dig og dine ydelser.

Du vil opleve, at et kundeemne vender tilbage efter flere år, fordi du bliver husket også længe efter dit besøg, der har kostet timer, kørsel - og måske også en flybillet.

Elektroniske info- og nyhedsbreve er sælgerens bedste ven. Vi vil gerne tage dialogen om mulighederne, og ansvaret for at få eksekveret.

Skal vi?

Frameld dig dette nyhedsbrev