Se dette nyhedsbrev i en browser

Hvad koster en dygtig sælger?

Værdien af en dygtig sælger kan være svær at fastsætte, men ét er sikkert, der kommer ikke mange store kontrakter hjem til virksomheden, uden en dynamisk sælger i marken.

Uanset hvor dygtig din sælger er, så er det vores erfaring, at selv den bedste sælger har brug for en hjælpende hånd. Én af vores kunder fik ved et par simple greb, klædt deres tre konsulenter bedre på, så de også fik besøgt de kundeemner, der ikke lige lå "på ruten". Måske hører dine sælgere til i den gruppe, som konstant søger nye udfordringer, og som går efter kunder, der er svære at komme i kontakt med. Vær taknemmelig for den type af sælgere! For alle andre er det en udfordring at få udvidet kundekredsen og få konsulenterne til at yde det ekstra der skal til, for at løfte virksomheden.

Du er velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan vende mulighederne for at få din(e) sælge(r) klædt på til fremtidens udfordringer.

Et fantastisk værktøj til præsentationer

iPad'en har indtaget spisebordene og børneværelserne.
Har jeres virksomhed en enkel og effektiv præsentation liggende på iPad?

Hvis det giver mening for dig, vil vi gerne komme med et par ideer til hvordan du kan gøre iPad'en til et brugbart markedsføringsværktøj.

Af sted til sommerlandet

Så kommer sommerferien susende. Alle her på bureauet vil ønske dig en dejlig sommerferie, uanset om turen går til Adriaterhavet, Sydfyn eller til sommerhuset.

Vi er klar til anden halvleg af 2013, når du har pakket feriekufferten ud.

Dejlig sommer
Finn Williams
Frameld dig denne e-mail-liste