Se dette nyhedsbrev i en browser

Ny hjemmeside og hvad så? 

Vi designer og re-designer mange hjemmesider hvert år. Hjemmesider er geniale, for de er billige at oprette, og de kan tiltrække nye kunder. Men det kræver selvfølgelig, at din virksomhed bliver fundet.

Vi oplever desværre ofte at virksomheder har kastet mange penge efter en ny og flot hjemmeside, men efterfølgende er der ikke tænkt over den videre digital strategi og markedsføring.

Hvordan tiltrækker du kunderne? Kan det betale sig at bruge Google Ads eller annoncering på SoMe. Er der opsat tracking i Google Analytics bruger I Facebook Pixel? Hvilke former for annoncering skal bruges, hvilke medier og hvordan sikres en høj konvertering? 

Vi kunne komme på mange flere spørgsmål. Vi kan desværre ikke nå at svare på allesammen i dette nyhedsbrev, men vi giver her et kort eksempel på, hvordan vi netop har forbedret en ny virksomheds hjemmeside.

Et nyt koncept, men hvordan bliver du fundet?

Floating har de seneste år vundet frem i hele verden, og i mange lande er der ligefrem centre, hvor man kan slappe af og flyde i det salte vand.

Copenhagen Float havde lige åbnet deres virksomhed i København og sammen med den fået en ny hjemmeside. Her stod der information om floating, og så kunne man booke en tid. Problemet var bare, at der ikke kom så mange bookinger. Derfor bad de om hjælp til at løse problemet. 

Vi startede med at lave en audit på hele siden. Det vil sige, vi finkæmmede hele siden for tekniske fejl, så vi kunne optimere den bedst muligt. Selv om det var en ny side fandt vi døde links, forkert opsætning af https:// ikke optimerede billeder, manglende overskrifter, dårlige eller ingen meta-beskrivelser og alt for lidt indhold.   

Det fik vi selvfølgelig rettet op på og derefter lavede vi en søgeordsanalyse, så vi kunne se hvilke ord folk søger på, og hvor mange søgninger der var volumemæssigt. I Copenhagen Float begyndte de selv at skrive indholdet op omkring søgeordene.

De startede også med at skrive blogs, være aktive på Facebook og Instagram og fik sat Google Ads op. De oprettede sig på Google My Business, så de blev endnu mere tydelige på de lokale søgninger. 

Med en hjemmeside, der nu var søgemaskineoptimeret og med en masse godt og voksende indhold gik det stærkt. De kom på side 1 på deres vigtigste søgeord, og de har i dag en kalender, der er godt booket op.

 

Skal vi tage et kig på din hjemmeside?
 
Vi tager gerne et uforpligtende kig på din hjemmeside. Vi kommer efterfølgende med forslag til forbedringer og løsninger.
 
Det eneste du behøver at gøre, er at svare denne mail. Skriv hvilken hjemmeside du gerne vil have, vi skal undersøge, og hvordan du gerne vil have vi kontakter dig. Så gennemgår vi din side og vender tilbage med en rapport over, hvad der kan forbedres.
 
Frameld dig dette nyhedsbrev